• De beste kwaliteit!
  • Gratis verzending!
  • 14 dagen bedenktijd!
  • Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  • De beste kwaliteit!
  • Gratis verzending!
  • 14 dagen bedenktijd!
  • Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!

Hoe onderhoud ik mijn schapenvacht? / hoe houd ik mijn schapenvacht mooi.

Schapenvachten zijn net zo goed voor decoratie en interieurals voor een stoel of bank, het zorgt voor veel sfeer in het huis ofbuitenshuis. We hebben zachte en comfortabele schapenvachten wat 100% puurnatuurlijke producten zijn. De schapenvachten zijn van hoge kwaliteit waardoor zeduurzaam en zelfreinigend zijn.

Meestal reinigt de schapenvacht zichzelf, maar af en toe kunnener vlekken op de vacht komen. Vooral de vachten die voor baby’s worden gebruikt,moeten van tijd tot tijd worden schoongemaakt.

De beste manier hiervoor is door de schapenvacht droog tereinigen met tapijtschoonmaakmiddelen en indien nodig wat water er bijgebruiken maar zorg ervoor dat je dan alleen de haren nat maakt en niet de vachtzelf.

Je moet een schapenvacht zo zelden mogelijk wassen. Je kunthet gemiddeld om de twee jaar schoonmaken. Wel wordt bij elke wasbeurt vet uitde schapenvacht gehaald, waardoor de structuur beschadigd wordt. Ook wordt het leer beschadigt van de schapenvacht bij het wassen.

Bij lichte vervuiling kun je de schapenvacht het beste uitslaanof borstelen. Het meeste stof en vuil verwijder je gemakkelijk. Ook dienen deschapenvachten op een bepaalde tijd uitgelucht te worden zodat stof, micro organismenen onaangename geuren kunnen worden verwijderd.

Schapenvachten zijn zacht en warm en hebben veeltoepassingen. Super leuk als interieuraccessoire op de bank het hele jaar door,en extra gezellig in de winter. Lekker warm als zitje buitenshuis, in de auto, ophouten banken of lekker in de kamer op de grond. Ook perfect te gebruiken in dekinderwagen en voor iets grotere kinderen om in hun kinderkamer te gebruikenals het koud is. Onze schapenvachten komen uit Europa en zijn 100% aan één stuknatuurlijk, in extra zachte en goede kwaliteit.